Pompierii constănţeni intervin, vineri, în localitatea Agigea după ce un mal de pământ a căzut peste un muncitor care lucra cu un utilaj la reţeaua de canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Constanţa a precizat că bărbatul este conştient şi a fost dezgropat până la brâu, fiind prins la nivelul picioarelor. 
 
El are mască de oxigen, cască de protecţie şi a cerut apă.
 
Echipele de intervenţie lucrează pentru extragerea lui şi pompierii sapă în jurul lui cu lopeţi şi uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni. Groapa respectivă are peste trei metri adâncime.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că echipele de intervenţie au fost chemate, vineri, în localitatea Agigea, pe strada Nicolae Titulescu, acolo unde un mal de pământ a căzut peste o persoana care efectua lucrări cu un utilaj la reţeaua de canalizare.
 
La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă, un container multirisc şi un echipaj SMURD, de la Detaşamentul Port. Detaşamentul Fripis intervine cu autospecială pentru descarcerare, iar de la Detaşamentul Medgidia vine, de asemenea, o autospecială de descarcerare.
 
Totodată, şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean sunt prezente la locul evenimentului.
 
Deocamdată, nu au fost stabilite condiţiile producerii accidentului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.