"Veterinari în acţiune", prima emisiune filmată într-un spital veterinar social, cu doctorul Aurelian Ştefan, va debuta sâmbătă, la ora 10.00, pe Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul spital veterinar social din Europa, fiecare zi aduce ceva neaşteptat: de la pacienţi cu „tradiţie“, la vizite noi, de la intervenţii complicate, la operaţii de salvare a diverşilor „vagabonzi“ rătăciţi pe plaiurile României.         

„Mizăm pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Valori comune nouă şi pacienţilor noştri, cu sau fără blană. Fiecare zi este o provocare, fiecare pacient este important, fiecare caz îl tratăm cu atenţia cuvenită. La Center of Hope oferim speranţa”, spune Aurelian Ştefan, salvatorul şi apărătorul animalelor cu sau fără familie.

Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii "Veterinari în acţiune", este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea pentru vietăţile cu care împărţim casele sau curţile, oraşele şi satele României. Doctorul Aurelian Ştefan are tratamentele potrivite pentru pacienţii săi necuvântători şi luptă pentru găsirea unui remediu împotriva inerţiei, cruzimii şi violenţei împotriva animalelor.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.