Casa Albă a transmis, joi, că preşedintele Joe Biden a fost informat cu privire la situaţia Reginei Elizabeth II, bolnavă, şi că liderul de la Washington transmite cele mai bune gânduri suveranei şi familiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gândurile lui şi ale primei doamne sunt îndreptate astăzi către regină şi familia ei”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby. 

Prim-ministrul canadian, Justin Trudeau, i-a adus un omagiu Reginei în numele său şi al „canadienilor din întreaga ţară”. "Îi dorim numai bine şi trimitem cele mai bune urări familiei regale", a scris Trudeau pe Twitter. 

Un Range Rover condus de Prinţul William, cu Prinţul Andrew, Prinţul Edward şi soţia lui Edward, Sophie, a sosit la Castelul Balmoral, de la aeroportul Aberdeen. 

Prinţul Harry este pe drum către Balmoral, dar nu însoţit de Meghan Markle, potrivit purtătorului său de cuvânt, scrie BBC. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.