Deputatul PNL Ionuţ Stroe şi purtătorul de cuvânt al partidului a declarat că moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei este o simplă ciornă plină de sloganuri şi acuze. El a mai spus că poate fi observată o vendetă personală pe care USR o poartă împotriva lui Virgil Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot ce am găsit în documentul dumneavoastră care e de fapt o ciornă de o pagină şi foarte puţin sunt sloganuri şi acuze. În general, lucrurile acestea nu ar trebui tratate serios, dar facem un efort, dar să ştiţi că nu ar mai trebui să veniţi cu astfel de documente în parlament. Dragi colegi, o moţiune de o pagină şi puţin şi cu nicio propunere concretă e foarte, foarte puţin. E de înţeles. Aţi rămas foarte puţin, nici nu mai e cine să scrie o moţiune”, a afirmat Ionuţ Stroe, la dezbaterea de marţi a moţiuni simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu. 

El a mai spus că USR se urcă cu picioarele pe o criză complexă care străbate mai multe ţări, nu doar România. 

„Ce putem observa cu toţii e că în tot acest text purtaţi o vendetă personală împotriva ministrului Energiei. E la modă să îl faci pe Virgil Popescu ţap ispăşitor de toate relele care se întâmplă în ţară. Dvs vă urcaţi cu picioarele pe orice fel de criză complexă pe care o traversează ţara pentru a vă satisface un interes politic şi anume de a mima Opoziţia. E soluţia schimbării lui Popescu cu Ionescu viabilă? Se rezolvă această problemă în acest mod. OUG aprobată zilele trecute de către Guvern rezolvă practic mare parte a problemelor cu care ne confruntăm. E de vreo 5-6 ori mai lungă şi de substanţă decât moţiunea dvs, dar cu răbdare aţi fi parcurs-o şi nu v-aţi fi făcut de râs în Parlamentul României”, a adăugat liberalul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.