Istoricul Armand Goşu a declarat că sfârşitul preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, ar putea veni într-un an, un an şi jumătate cel mult, precizând că scoaterea acestuia din scenă va fi o combinaţie între serviciile secrete şi mişcări de protest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armand Goşu a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, cum crede că va sfârşi Putin, dacă va fi dat jos de popor, de serviciile de informaţii sau va părăsi funcţia prin moarte naturală.

“Scoateţi ”moarte naturală” şi presupun că va fi o combinaţie între servicii şi nişte mişcări de protest”, a precizat istoricul.

Întrebat când se va întâmpla asta, Armand Goşu a răspuns: “În următoarele luni. Într-un un an, un an şi jumătate maxim. Depinde foarte mult de cât de repede Occidentul livrează armele de care au nevoie ucrainenii ca ucrainenii să îl învingă pe Putin. Cu o victorie majoră, vizibilă pentru omul de rând din Rusia, a Ucrainei. Pentru că Putin în momentul ăla… contractul dintre populaţie şi Putin, dintre ruşi şi Putin e rupt. Contractul a funcţionat câtă vreme Putin e victorios şi reface imperiul şi grandoarea, se răzbună pe Occident”.

Istoricul a mai fost întrebat dacă nu crede că este posibil ca războiul din Ucraina să se întindă pe o perioadă mai lungă de timp.

“E posibil. Depinde foarte mult dacă Occidentul strânge rândurile în jurul Ucrainei şi livrează tancuri, livrează avioane de luptă, livrează tanchete, livrează maşini blindate Ucrainei ca Ucraina să poată pe teren, cu infanteria, să recâştige teritoriile ocupate de ruşi”, a mai declarat Armand Goşu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.