Premierul Nicolae Ciucă a convocat, joi, o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), în format hibrid, pentru a scoate din rezervele de stat materiale de construcţii necesare refacerii imobilelor afectate de incendiul din satul Buzduc, comuna Drăgoteşti, judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat oficial al Executivului, având în vedere efectele incendiului produs în data de 24.07.2022 în satul Buzduc, comuna Drăgoteşti din judeţul Dolj, precum şi solicitarea Instituţiei Prefectului din judeţul Dolj referitoare la alocarea unor materiale de construcţii necesare pentru refacerea unor imobile afectate de incendiul din localitatea mai sus menţionată, premierul Nicolae Ciucă a convocat, în format hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care propune scoaterea de la rezervele de stat a unor materiale de construcţii, extrem de necesare în vederea refacerii şi reabilitării imobilelor afectate de incediu.
 
Astfel, urmare a aprobării HCNSU nr. 37 din 25.08.2022, materialele de construcţii necesare refacerii imobilelor afectate de incendiu vor fi scoase din Rezervele de Stat, conform Anexei ataşate Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.