Prefectul Capitalei Toni Greblă a avut, o întâlnire miercuri la sediul Prefecturii cu secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Sorin Ion, Inspectorul Şcolar General, Vlad Drinceanu, şi inspectorii şcolari ai celor şase sectoare fiind analizate stadiul pregătirilor şi măsurile avute în vedere pentru începerea noului an şcolar în Bucureşti. El a solicitat verificarea tuturor şcolilor din Bucureşti astfel încât să fie încheiate rapid lucrările de reabilitare aflate în curs de finalizare şi să fie definitivate demersurile privind obţinerea avizelor necesare desfăşurării activităţii în unităţile de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Având în vedere importanţa începerii noului an şcolar în condiţii optime, Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a avut miercuri, 17.08.2022, o întâlnire de lucru la sediul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. La reuniune au fost prezenţi secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Sorin Ion, Inspectorul Şcolar General, Vlad Drinceanu, şi inspectorii şcolari ai celor şase sectoare, fiind analizate stadiul pregătirilor şi măsurile avute în vedere pentru începerea noului an şcolar în Capitală”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.
 
„După o perioadă dificilă, în care sistemul de educaţie a avut de suferit din cauza pandemiei COVID-19, începerea noului an şcolar în condiţii optime este o prioritate pentru noi. Vrem să ne asigurăm, din timp, că venim în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor elevilor şi părinţilor şi că vom putea să contribuim la creşterea nivelului de performanţă a sistemului de educaţie. Ne dorim ca toate şcolile din Bucureşti să înceapă anul şcolar pe 5 septembrie în sistem normal, să nu mai avem cazuri de învăţământ online şi elevii să înveţe în condiţii foarte bune”, a afirmat prefectul Capitalei Toni Greblă, conform sursei citate.
 
Prefectul Capitalei i-a asigurat pe inspectorii şcolari de tot sprijinul său şi a cerut o implicare totală în pregătirea noului an şcolar.
 
Totodată, acesta a solicitat verificarea tuturor şcolilor din Bucureşti şi păstrarea unei colaborări strânse cu primăriile de sector, astfel încât să fie încheiate rapid lucrările de reabilitare aflate în curs de finalizare şi să fie definitivate demersurile privind obţinerea avizelor necesare desfăşurării activităţii în aceste unităţi de învăţământ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.