La zece luni de când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată accidental pe platourile de filmare la westernul „Rust”, o investigaţie FBI confirmă faptul că actorul Alec Baldwin a apăsat într-adevăr pe trăgaciul armei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acestui raport, dezvăluit de postul american ABC, un revolver „funcţional” „nu poate fi tras fără să fie apăsat trăgaciul”.

În decembrie 2021, Alec Baldwin asigurase că nu a apăsat pe trăgaciul revolverului pe care îl avea în mână când Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe platoul de filmare la „Rust”, un western al cărui producător este şi el.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci", a spus el în interviul acordat ABC, înainte de a adăuga că „habar nu avea” cum ar fi putut ca pistolul să aibă muniţie adevărată.

„N-aş îndrepta niciodată o armă spre cineva apăsând pe trăgaci. Niciodată”, susţinuse Alec Baldwin.

Potrivit raportului FBI, autorităţile din New Mexico au clasificat moartea Halynei Hutchins drept „accident”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.