Municipiul Iaşi va primi suma de 43 milioane de lei prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" pentru două proiecte de infrastructură, edilul Mihai Chirica transmiţându-i premierului Nicolae Ciucă "sincere mulţumiri" pentru modul cum acesta gestionează relaţia Guvernului cu municipiul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Iaşi a anunţat, vineri, că municipiul va primi suma de 43 milioane de lei prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", iar banii vor fi utilizaţi pentru modernizarea Pasajului Socola şi a străzii Aurel Vlaicu.

"Iată că, în ciuda criticilor gratuite lansate la iniţierea acestei linii de finanţare, Programul «Anghel Saligny» vine cu alocări financiare substanţiale pentru proiecte foarte importante pentru comunităţile din întreaga ţară. În ceea ce priveşte oraşul nostru, cele două proiecte vin să răspundă nevoilor şi aşteptărilor a zeci de mii de ieşeni care locuiesc sau muncesc în zonele Bucium şi Dancu. Dacă lucrările la strada Aurel Vlaicu sunt în curs de finalizare, licitaţia pentru modernizarea Pasajului Socola va fi lansată în curând. Mulţumesc Guvernului României pentru acest sprijin şi am încredere că bunele relaţii de colaborare vor continua", a declarat edilul Mihai Chirica, potrivit unui comunicat al Primăriei ieşene.

Tot vineri, primarul Iaşiului Mihai Chirica i-a adresat o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciucă, prin care îi transmite acestuia "sincere mulţumiri" pentru modul corect în care a gestionat relaţia dintre Guvernul PNL - PSD - UDMR şi municipiul Iaşi.

În aceeaşi scrisoare, edilul ieşean îi aminteşte premierului că este în curs de finalizare documentaţia (inclusiv al Planului Urbanistic Zonal) pentru Baza Sportivă Regională "Regina Maria".

"Am încredere că acest proiect atât de important pentru Iaşi şi Regiunea de Nord-Est se va bucura de acelaşi sprijin şi aceeaşi atenţie din partea Guvernului României", adaugă Mihai Chirica în scrisoarea adresată premierului Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.