Jandarmii din Mehedinţi au intervenit, duminică, pentru îndepărtarea unui şarpe aflat în canalizarea din curtea unei case din Drobeta Turnu Severin. Şarpele a fost eliberat apoi în mediul său natural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Mehedinţi a transmis, printr-un comunicat de presă, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, duminică, la gospodărie situată pe Calea Timişoarei din Drobeta Turnu Severin.

“Persoana sesiza faptul că un şarpe în lungime de peste un metru se află  în canalizarea din curtea casei, motiv pentru care ne-a cerut  ajutorul în această situaţie.  În scurt timp, jandarmii au ajuns la locul indicat, iar şarpele a fost scos din canalizare şi eliberat în mediul natural”, a anunţat Jandarmeria Mehedinţi.

Jandarmii recomandă cetăţenilor care în situaţii similare să nu omoare reptilele, să nu se apropie de ele şi să anunţe autorităţile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.