Lecturi, discuţii, momente de performing art sub genericul „Deznodământul nu contează” vor avea loc în fiecare marţi, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, anunţă Muzeul Municipiului Bucureşti, alături de Asociaţia Creatorilor de Ficţiune şi revista Ficţiunea OPTm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirile vor avea loc în fiecare zi de marţi, începând cu ora 19.00, în grădina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), debutul fiind pe data de 9 august.

De fiecare dată va exista şi un moment dedicat istoriei Casei Filipescu-Cesianu sau referitor la exponatele din Muzeul Vârstelor, primul muzeu cu profil de antropologie urbană din România.

Pe 9 august, ora 19.00, publicul este invitat la o lectură „unde se deschide cartea” cu Răzvan Ţupa & Ioana Miron, să asculte o scurtă istorisire în care deznodământul nu are importanţă, cu Doina Ruşti, dar şi o polemică pe marginea romanului fluviu. Mai are astăzi şanse romanul amplu ori lumea citeşte doar micro-romane? O polemică între Alina Pavelescu şi Cristian Fulaş. Cinci minute vor fi dedicate Casei Filipescu-Cesianu: Cristina Bogdan va dezvălui sensurile unei descoperiri.

Amfitrioana evenimentului este Carmen Târnoveanu, jurnalist, moderator şi realizator de programe de televiziune.

„Vă aşteptăm pe înserat, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, ca să înţelegem împreună esenţa nemuritoare a verilor bucureştene!” este îndemnul lansat de Doina Ruşti, scriitor, profesor universitar şi scenarist.

Intrarea este liberă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.