Ionuţ Radu a fost împrumutat de Inter Milano la Cremonese şi s-a destăinuit Gazzettei dello Sport despre momentele mai puţin fericite prin care a trecut în sezonul trecut

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Radu şi-a început interviul din Gazzetta vorbind despre greşeala de la Bologna, când Inter a pierdut titlul pe care îl avea în buzunar. ”Am fost dărâmat în ziua aceea. A fost un moment extrem de dificil pentru mine. Greşeala mea ne-a costat titlul. Îmi amintesc foarte bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. În cazurile acestea trebuie să te ridici şi să munceşti şi mai mult. Trebuie să uiţi şi să înveţi din greşeli. La nivel profesional şi mental Samir este cel mai bun! E modelul meu!”, a declarat Ionuţ Radu în Gazzetta dello Sport.

Românul a vorbit şi despre transferul la Cremonese: „Sunt acum într-o echipă care îşi doreşte enorm să joace, care a revenit în Serie A după 26 de ani, cu multă determinare. Vreau să-mi demonstrez valoarea aici, ceva ce nu am reuşit să fac în ultimii ani”..

Portarul Ionuţ Radu a fost împrumutat de Inter Milano la Cremonese pentru întreg sezonul 2022-2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.