Deputatul partidului Forţa Dreptei, Alexandru Kocsis, a declarat că formaţiunea sa discută cu mai mulţi primari liberali din judeţul Iaşi şi că vor fi "multe surprize" la alegerile locale viitoare, dar că edilii respectivi nu pot face acum pasul către partidul său, întrucât şi-ar pierde mandatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Kocsis a declarat pentru News.ro că există discuţii pe care Forţa Dreptei le are cu mai mulţi primari PNL din judeţul Iaşi şi că vor fi multe surprize la alegerile viitoare.

"Vor fi multe surprize, le ştiu deja, dar e prematur să vorbim atât de devreme. Primarii sunt reprezentanţii comunităţilor şi nu-şi permit să facă acum pasul către un al partid, pentru că şi-ar pierde mandatul", a afirmat Alexandru Kocsis.

El susţine că după ce va apărea efectul de domino în PNL, atunci vor fi şi mai multe plecări din acest partid.

Deputatul Alexandru Kocsis a precizat că Forţa Dreptei va avea candidaţi în toate cele 98 de localităţi din judeţul Iaşi, inclusiv la primăria oraşului reşedinţă de judeţ.

Totodată, Kocsis a mai afirmat că zilele trecute, liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, s-a aflat la Suceava, unde printre altele s-a întâlnit cu primarul localităţii Bosanci, Neculai Miron.

"E foarte interesant ce se petrece la Suceava, unde pe baronul Gheorghe Flutur îl aşteaptă zile grele. Primarul din Bosanci, Neculai Miron, va candida la şefia Consiliului Judeţean şi are ambiţia să îl învingă pe Flutur", a adăugat deputatul Forţei Dreptei, Alexandru Kocsis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.