ISU Mureş a intervenit, miercuri seară, pentru salvarea a patru persoane care au căzut într-o fosă septică în localitatea Sărăţeni. Doi bărbaţi şi o femeie au murit, iar un bărbat a fost resuscitat, fiind transportat la spital

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Mureş a transmis că una dintre victimele de sex masculin, în vârstă de 62 de ani, a fost transportată la UPU Târgu Mureş de către elicopterul SMURD prezent la faţa locului.  

Pentru celelalte trei victime, una de sex feminin în vârstă de 32 de ani şi două de sex masculin  în vârstă de 48, respectiv 59 de ani s-au aplicat manevre de resuscitare.  

”După aplicarea timp de o ora a manevrelor de resuscitare, celor trei victime li s-a atribuit cod negru”, au mai precizat pompierii.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În aceste momente Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni”, a transmis, miercuri seară, ISU Mureş.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au trimis mai multe echipaje dar şi elicopterul SMURD şi un container MULTIRISC.  

”Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin”, a mai precizat sursa citată.  

Pompierii au precizat că se aplică manevre de resuscitare. 

Deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii incidentului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.