Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a rugat, vineri, pentru ploaie, pe un câmp din comuna Valu lui Traian. El a precizat că aceste rugăciuni vor continua şi săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Arhiepiscopul Tomisului, însoţit de mai mulţi preoţi, a mers, vineri, pe un câmp din Valu lui Traian, unde s-a rugat pentru ploaie. 
“Cu toţii să avem rugăciune stăruitoare către Dumnezeu să ne căim pentru păcatele noastre, să cerem milă şi ajutor de la Dumnezeu, ne rugăm necontenit să aducă aceste rugăciuni mila lui Dumnezeu asupra noastră şi asupra tuturor credincioşilor noştri şi pământul să-şi dea ofranda sa”, a transmis cu acest prilej ÎPS Teodosie.
Arhiepiscopului Tomisului se va mai ruga pentru ploaie, luni, în comuna Cumpăna. 
El a îndemnat preoţii şi stareţii din eparhie să se roage pentru ploaie. Rugăciuni similare vor mai avea loc în zilele de 18 iulie, 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.