Un băiat în vârstă de 10 ani a fost dat dispărut de tatăl său după ce nu a mai revenit acasă de la joacă, iar autorităţile au început căutările. Bicicleta băiatului, dar şi hainele sale, au fost găsite pe malul Dunării, într-o zonă împădurită. El este căutat de scafandri şi pompieri deoarece există suspiciuni că s-ar fi înecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţa, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu. 
Poliţiştii au găsit, vineri dimineaţa, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului. 
Poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii. 
De asemenea a fost solicitat şi sprijinul scafandrilor pentru căutarea în Dunăre.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pentru căutările băiatului intervin un echipaj de prim ajutor şi o ambarcaţiune de la Garda Bechet şi echipa de scafandri de la ISU Mehedinţi şi ISU Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.