Autorităţile din judeţul Vâlcea sunt în alertă, luni, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut cum un urs a ucis un taur, în localitatea Ţiţeşti. Conform apelului, atacul a avut loc dimineaţă, însă femeia a anunţat prezenţa animalului sălbatic patru ore mai târziu, iar autorităţile au transmis mesaj Ro-Alert celor aflaţi în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, o persoană a sunat la 112, luni, la ora 10:36, pentru a anunţa că a în aceeaşi zi, la ora 6:30, a văzut un urs care a ucis un taur, in localitatea Ţiţeşti. ISU Vâlcea a transmis mesaj RO-Alert celor aflaţi în zonă, pentru a-i avertiza cu privire la prezenţa animalului. 
La locul indicat intervin echipaje ale Jandarmeriei.
Reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea au precizat, la rândul lor, că femeia care a sunat la 112 a precizat că ursul nu se mai află în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.