Un elev de 14 ani din Suceava a murit după ce i s-a făcut rău în timpul petrecerii de absolvire a clasei a opta, poliţiştii demarând cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Băiatul se afla vineri seară la un restaurant din Suceava, unde participa alături de colegi de la Şcoala generală nr. 9 din municipiu la banchetul de absolvire a clasei a opta.

În timp ce copiii dansau, băiatului i s-a făcut rău, fiind chemat de urgenţă un echipaj medical. Copilul se afla la petrecere alături de tatăl său, cadru didactic.

La faţa locului a sosit un echipaj al Ambulanţei Suceava, iar medicii au constatat că băiatul intrase în stop cardio-respirator. El a fost resuscitat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Pe parcursul nopţii starea copilului s-a înrăutăţit, iar în cursul dimineţii de sâmbătă a murit.

Potrivit poliţiştilor, copilul avea unele probleme de sănătate. A fost deschis dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă. Va fi efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.