Urmăriţi influenceriţele pe social media, vă uitaţi la vedetele din showbizul autohton, priviţi la femeile superbe pe care le vedeţi zi de zi pe stradă - există un trend comun între acestea şi o anume rutina de îngrijire ca la carte, pentru ca de fiecare dată lookul să fie unul impecabil. Standardele de frumuseţe la ora actuală sunt cu mult schimbate faţă de clasica poveste 90-60-90 şi chip angelic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2022 se poartă eleganţa feminină, la poluri opuse; pe de-o parte subtilitatea, naturaleţea, cât mai mult să scoţi în evidenţă cu ce te-a înzestrat mama natură. La polul opus este însă şi trendul operaţiilor estetice, a îmbunătăţirilor de orice fel, tocmai pentru că avem şi resurse în acest sens. Mai mult decât atât, există un accent deosebit pe cum sunt etalate şi combinate chiar şi mici detalii, accesoriile ţinutelor.

Urmând astfel de repere, shoppingul online este o plăcere a celor care doresc mereu să ţină pasul cu ce e nou. Femeile se dau în vânt după toate avantajele ce decurg din această practică, inclusiv posibilitatea de a economisi bani la achiziţiile făcute online - fie că vorbim despre produsele de beauty, cele cosmetice sau de parfumuri.

Beauty

În materie de beauty, era modernă ne arată că putem menţine un echilibru între produsele homemade, sănătoase, echilibrate, cu ingrediente naturale, însă cu minim de efort şi maxim de confort. Dacă în trecut femeile obişnuiau să folosească mare parte din ingredientele din cămară şi din frigider pentru întreţinerea pielii şi nu numai, acum au de partea lor gama de produse bio.

O tendinţă interesantă este şi cea a consumului ridicat de produse profesionale. Publicul feminin în mod special este client fidel al saloanelor de hair and beauty. Ţine cont de sfaturile specialiştilor din domeniu şi, pentru că acum este mai accesibilă şi această piaţă, preferă să cumpere produse profesionale. Asta pentru că va continua şi acasă tratamentele eficiente şi rezultatele pe termen lung se observă.

Cosmetice

În materie de cosmetice sunt la mare căutare cele de întreţinere, anticearcăne, antiaging, cele care pot combate timpuriu efectele trecerii timpului. De asemenea, când vârsta începe să îşi spună cuvântul şi din diferite contexte, apar vergeturile, celulita, iar pentru a remedia astfel de situaţii sunt necesare rutine de îngrijire de lungă durată. Noroc cu gama vastă de produse cosmetice, mereu la îndemâna doritorilor.

Disponibile mereu în diverse cantităţi şi compoziţii, produsele cosmetice achiziţionate online aduc şi marea satisfacţie de a nu mai depune efortul sau de a nu mai consuma timp printre rafturile magazinelor. Pentru a face experienţa de shopping una cât mai relevantă, unele magazine online de profil au ghid şi servicii de consultanţă profesională. Asta pentru a compensa cu faptul că nu există prezenţa fizică în shop. Şi le merge de minune!

Cu strategii bine alese, cu promoţii fel de fel, magazinele online de produse cosmetice şi de beauty sunt preferatele publicului, aici puteţi să găsiţi şi coduri de reducere şi vouchere. Ba chiar mai presus decât clasica variantă, online-ul a început să fie mai la îndemână. Înţelegem de ce, iar achiziţia parfumurilor la super preţuri pare să fie de asemenea o explicaţie în acest sens.

Parfumuri

Fie că vorbim despre parfumurile pentru bărbaţi sau femei, toată lumea este încântată de variantele mult iubite, de marile branduri. Există ce-i drept o diferenţă de gusturi în privinţa tipurilor de parfumuri, dar cu siguranţă - cel puţin din curiozitate şi din apreciere pentru brand, plus din dorinţa de a completa gama diversă, colecţia de parfumuri deţinută şi utilizată - oricine a ales cel puţin o dată să achiziţioneze Chanel nr. 5, La vie e belle sau un parfum de la Dior. Astfel de parfumuri sunt o garanţie a calităţii prin însăşi brandul gigant, cu reputaţie.

Pentru cei care sunt preocupaţi de buget, în schimbul unei ape de parfum pot alege o apă de toaletă. Este mai accesibilă la preţ, iar notele parfumate sunt diverse şi încântătoare pentru toate gusturile. Şi aici avem variante celebre, de la 1881 marca Cerruti la Savage de la Dior spre exemplu.

Pentru cei interesaţi de oferte constante, de gama variată de parfumuri şi nu numai, un e-shop cu produse de îngrijire si parfumuri pe Notino vor găsi. Magazinul online în cauză se va asigura că fiecare produs ales ajunge în timp util la cumpărător. Pentru gama de parfumuri achiziţionate există garanţia livrării produsului fără să se spargă. Parfumuri, produse pentru make-up, ten, corp sau igienă dentară sunt toate parte din portofoliul de oferte.

Online-ul aduce diversitatea mai aproape, dar şi acces la oferte fel de fel. Constatăm uneori că şi preţurile sunt mai bune decât cele din magazinele fizice. Este şi firesc, sunt eliminate unele taxe, unele cheltuieli ale vânzătorilor. La un click distanţă sunt şi parfumurile dorite sau cosmeticele pe care vi le-au recomandat unii sau alţii. Notino poate însemna toată rutina de beauty a oricărei femei!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.