Un camion care transporta peste patru sute de oi s-a răsturnat, luni seară, pe Drumul Naţional 1 A, la limita dintre judeţele Prahova şi Braşov. Echipajele ISU acţionează pentru scoaterea animalelor din vehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autocamionul încărcat cu peste 460 de ovine s-a răsturnat pe o parte, într-o curbă din localitatea Măneciu, în nordul judeţului Prahova. 

Până la ora transmiterii acestei ştiri, au fost scoase din interior 100 de oi dintre care 20 sunt moarte, transmite ISU Prahova. 

Potrivit Poliţiei judeţene Prahova, autocamionul este răsturnat într-un şanţ. Şoferul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

DN 1 A este drumul care leagă Ploieştiul de Braşov. În cursul săptămânii pe timp de zi şi în zilele de week-end este tranzitat de numeroase TIR-uri, al căror acces este interzis pe DN 1, pe Valea Prahovei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.