Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, luni, la Chişinău, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Preşedintele Camerei a reiterat angajamentul României de a sprijini procesul de integrare al Republicii Moldova în UE şi obţinerea rapidă a statutului de ţară candidat. În cursul zilei, acesta a fost primit şi de premierul moldovean Natalia Gavriliţă, căreia i-a transmis că România sprijină ferm extinderea asistenţei financiare a UE pentru Republica Molvdova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am reiterat astăzi Preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, angajamentul României de a sprijini procesul de integrare al Republicii Moldova în UE şi obţinerea rapidă a statutului de ţară candidat”, a transmis preşedintele Camerei Deputaţilor, după întâlnirea cu preşedintele Republicii Moldova.

Marcel Ciolacu a menţionat că ”România este mai mult ca oricând alături de Republica Moldova în actualul context tensionat de securitate”. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor s-a întâlnit în cadrul vizitei şi cu Natalia GAVRILIŢA, Prim-ministru al Republicii Moldova. 

”Discuţii aplicate pentru identificarea unor soluţii comune cu Natalia Gavriliţă, premierul Republicii Moldova. România sprijină ferm extinderea asistenţei financiare a UE pentru Republica Molvdova. Parlamentul Româniai susţine analizarea cu celeritate a solicitărilor de finanţare primite de la autorităţile de la Chişinău”, a scris Ciolacu pe Twitter, după discuţiile cu premierul moldovean. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.