Centrul Infotrafic anunţă, duminică după-amiază, valori de trafic ridicate pe Valea Oltului, pe DN 7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea fiind formată coloană de autovehicule între Brezoi şi Călimăneşti, judeţul Vâlcea. De asemenea, la kilometrul 198, în zona staţiunii Călimăneşti, traficul rutier este restricţionat de lucrările de reparaţii care se efectuează, astfel că circulaţia rutieră este dirijată prin piloţi şi semafoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:30), valorile de trafic sunt ridicate pe DN 7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, fiind formată coloană de autovehicule între Brezoi şi Călimăneşti, judeţul Vâlcea, care se deplasează cu viteză redusă pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Poliţia Română îndeamnă conducătorii auto să conducă cu multă prudenţă, întrucât la kilometrul 198, în zona staţiunii Călimăneşti, traficul rutier este restricţionat de lucrările de reparaţii care se efectuează, circulaţia rutieră fiind dirijată prin piloţi şi semafoare, aspect care îngreunează şi mai mult fluenţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.