Filmul de animaţie "Jujutsu Kaisen 0", regizat de Seong-Hu Park, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce a fost vizionat de 29.860 de spectatori şi a avut încasări de 839.986 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În copilărie, Orimoto Rika a murit într-un accident de maşină chiar în faţa celui mai bun prieten al ei, Okkotsu Yuta. "Când vom creşte mari, ne vom căsători. E o promisiune!" Rika a devenit o apariţie, iar Okkotsu a început să-şi dorească şi el să moară după ce a suferit de pe urma blestemului ei. Însă cel mai mare vrăjitor Jujutsu, Gojo Satoru, l-a primit la liceul la care preda. Acolo Okkotsu îşi cunoaşte colegii de clasă, Zen'in Maki, Inumaki Toge şi Panda, şi reuşeşte să îşi găsească în sfârşit determinarea. 

"Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", filmul fantastic cu Benedict Cumberbatch, a coborât pe poziţia secundă şi a strâns 647.468 de lei în al treilea weekend de la lansare, potrivit datelor cinemagia.ro. 

În coborâre două locuri, "Înimă de foc: Neînfricata/ Fireheart", cu Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke, s-a clasat pe trei, în al doiela weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 119.664 de lei după ce a fost urmărit de 6.469 de spectatori. 

Animaţia "Băieţii răi", cu actorii Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina care şi-au împrumutat vocile personajelor, s-a menţinut pe locul patru în al patrulea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 4.047 de spectatori şi a avut încasări de 103.597 lei. 

Drama "Focul viu/ Firestarter", o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King regizată de Keith Thomas, cu Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a generat venituri de 93.103 lei.

Thrillerul "Vikingul/ The Northman", regizat de Robert Egers, cu Alexander Skarsgård în rol principal, a coborât cinci locuri, până pe şase, în al patrulea weekend de la debut, cu 3.391 de spectatori şi 86.625 de lei. 

"Sonic the Hedgehog 2" a coborât şase locuri până pe şapte în topul românesc de weekend, cu încasări de 78.429 de lei după al optulea weekend de la premieră. 

Animaţia "Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului" s-a menţinut pe opt în al cincilea weekend de la lansare, fiind urmărit de 3.334 de spectatori şi având încasări de 60.095 de lei. 

Lungmetrajul "Downton Abbey: O nouă eră" a coborât şapte locuri, până pe nouă, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 2.353 de spectatori şi a avut venituri de 55.935 de lei. 

Clasamentul românesc este închis de filmul de animaţie "Roşu aprins" care a avut încasări de 43.995 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.