Vicecampioana CSM Oradea a fost învinsă şi duminică, pe teren propriu, de formaţia CSO Voluntari, scor 74-66 (36-32), şi 2-0 la general, în seria semifinală a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Green 15 puncte, pentru CSM Oradea, respectiv Thompson 15, pentru CSO Voluntari.

În prima confruntare a seriei, CSO Voluntari s-a impus, tot la Oradea, cu scorul de 74-66.

Meciurile următoare sunt programate în 18 şi 20 mai pe terenul câştigătoarei Cupei României şi din nou la Oradea, în 23 mai, dacă va mai fi nevoie. Prima echipă cu trei victorii se califică în finala sezonului, programată tot în cinci partide.

În cealaltă semifinală, U BT Cluj are 1-0 cu FC Argeş Piteşti, după victoria din primul meci, scor 98-73. Al doilea meci al acestei serii se joacă luni, tot în BT Arena, după care seria se mută la Piteşti, în 19 şi 21 mai, respectiv din nou la Cluj-Napoca, în 24 mai, dacă va mai fi nevoie.

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa U Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.