O tânără de 22 de ani a ameninţat, joi, că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa, iar la un moment dat ea a alunecat şi a căzut în gol. În urma căderii ea are semne vitale, însă este inconştienţă. Medicii îi acordă primul ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O persoană ameninţa că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe. Detasamentul de Pompieri Reşiţa a deplasat un echipaj cu perna pneumatică şi o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţimi. La faţa locului se afla şi un echipaj medical SAJ", a transmis ISU Caraş-Severin. 
 
La un moment dat, tânăra a alunecat şi a căzut în gol.
 
"Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă. Echipajul SAJ îi acordă prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia şi o transportă la spital (UPU)", a arătat ISU Caraş-Severin.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.