Dezvoltatorul de birouri Genesis Property începe transformarea parcului de business Novo Park, din zona de Nord a Bucureştiului, în Yunity Park, un concept nou de real estate. Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023, cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Genesis Property, dezvoltator de birouri de clasa A din România, începe transformarea parcului de business Novo Park, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în Yunity Park, un concept nou de real estate, care va reaşeza, într-un spaţiu unic, facilităţi noi pentru tendinţele de lucru şi de viaţă urbană ale viitorului. Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din 2023, cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro”, anunţă dezvoltatorul.

Yunity Park este proiectat ca un campus dezvoltat în extensia biroului, care oferă suportul urban pentru experienţe adaptate stilului de viaţă al oamenilor, atât pentru timpul petrecut la birou, cât şi cel personal sau social.

„Yunity Park este o destinaţie urbană, puternic reprezentată de spaţiul public, în care viaţa profesională şi cea socială primesc aceleaşi şanse de împlinire. În primul rând, spaţiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spaţii pentru evenimente, experienţe recreative şi spaţii de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală şi cea corporativă într-un spaţiu unic. Yunity Park este un răspuns firesc la aspiraţia colectivă pentru echilibrul între viaţă şi muncă, readucerea naturii în spaţiul urban şi experienţa unui mod de viaţă sănătos şi sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property şi preşedinte European Property Federation.

Parcarea exterioară ce urmează a fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist, se întinde pe o suprafaţă totală de 7.500 de metri pătraţi. Spaţiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri doar în gradene, dar şi o pădure urbană de 1.000 de metri pătraţi unde angajaţii vor putea susţine inclusiv întâlniri de lucru. Pe timpul sezonului cald, Yunity Park va pune la dispoziţia rezidenţilor o terasă exterioară versatilă care va deservi un food hall de 4.000 de metri pătraţi şi numeroase zone destinate interacţiunilor profesionale şi socializării în timpul liber.

La interior, proiectul include spaţii de co-working şi co-living, un centru ultra-modern de conferinţe cu o capacitate totală de 540 de locuri, o cafenea-restaurant de 190 de locuri, precum şi zone de divertisment, fitness şi spaţii special amenajate pentru socializare şi relaxare. În acelaşi timp, intrările clădirilor şi spaţiile interioare comune, precum recepţia şi zona lifturilor vor fi transformate complet, cu un design modern şi completate de zone noi de interacţiune în afara birourilor.

Totodată, toate cele şapte clădiri din Yunity Park, cu o suprafaţă închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi, în care intră zonele de co-living şi food hall, care sunt deja încadrate în clasa A de eficienţă energetică.

Genesis Property este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experienţă de aproape 20 de ani în industria imobiliară. Compania deţine şi administrează peste 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens şi Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajaţi.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios, şi al unităţii de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.