Primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, aflat la al doilea mandat, s-a înscris în PSD. Borcean a precizat că a luat această decizie pentru a ”maximiza şansele Caransebeşului la dezvoltare”. El a candidat pentru primul mandat din partea PNL, iar pentru cel de-al doilea, independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Felix Borcean a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunţă că s-a înscris în PSD.
 
”Vremea orgoliilor a trecut. Am câştigat două rânduri de alegeri din ipostaze diferite, amândouă cu încărcături deosebite. Mi-am satisfăcut ego-ul, orgoliul. Au fost pasiuni care s-au aprins şi s-au stins. Am fost şi primar liberal boicotat de propriii colegi şi sancţionat de pesedişti şi primar independent susţinut de PSD şi PMP. Realizările ar putea fi înşirate pe câteva pagini sau ar putea fi minimizate în câteva rânduri, de contestatari. A fost greu şi este în continuare în lupta cu mentalităţile noastre de a frâna orice sau a pune beţe-n roate. Nu am nimerit în cea mai fericită perioadă socio-politică. Am ţinut şi mai ţin la principiile mele, dar e greu de unul singur. Cu toate acestea nu am bătut la porţile nimănui şi, alături de echipa din primărie am depus o muncă susţinută pentru a implementa şi realiza foarte multe proiecte”, a scris Borcean.
 
Primarul din Caransebeş precizează că a luat decizia de a se înscrie în PSD pentru a creşte şansele oraşului pe care îl conduce, de a se dezvolta. 
 
”Mă doare sufletul să văd că pentru unele munca ar putea fi inutilă. Este dezarmant să-mi văd colegii dezamăgiţi, descumpăniţi, uneori, că, în ciuda efortului depus, s-ar putea alege praful de munca lor. Şi acum revin la orgoliu şi ego: am decis să mi le înfrâng şi să mă alătur celor care mi-au fost mai aproape în ultimii ani, în speranţa că voi maximiza şansele Caransebeşului la dezvoltare. Nu este vorba nici de politică, nici de pasiuni sau alte teorii. Probabil am dezamăgit multe pesoane care pun preţ pe etichete politice, şi eu am avut, până nu demult, o astfel de gândire. E vremea pragmatismului, poate am pierdut la capitolul imagine dar acum nu sunt eu important ci realizările. Dacă aşteptările se vor materializa, cu toţii vom fi mulţumiţi, iar dacă nu, am greşit încercând, dar trebuia să încerc”, a mai scris Borcean.
 
Felix Borcean a mai adăugat că actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, actual parlamentar, Silviu Hurduzeu, l-au convins să ia această decizie.
 
”În scurta mea activitate administrativo-politică m-am convins şi cred că şi mulţi dintre cetăţeni au făcut-o, că partidele politice nu sunt fundamental diferite. De aceea ne raportăm mai mult la persoane sau personalităţi. Pentru mine, în acest moment, foarte dezirabile sunt nume precum Sorin Grindeanu, Silviu Hurduzeu şi grupul de la Caransebeş, în frunte cu Petru Schinteie şi Florin Bogdea”, a mai scris Borcean.
 
Felix Borcean a candidat pentru primul său mandat de primar al municipiului Caransebeş din partea PNL, fiind susţinut de fostul edil de la acea vreme, Marcel Vela care acum este parlamentar. Pentru cel de-al doilea mandat, Borcean a candidat independent, dar susţinut de PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.