Fostul principe Nicolae al României a anunţat naşterea celui de-al doilea copil al său, un băiat, Mihai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă”, a scris pe Facebook fostul principe. 

„Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentur poporul român, reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti acum 30 de ani, după 45 de ani de exil”, a precizat acesta în comunicat, mulţumind pentru recunoştinţă românilor şi personalului medical. 

Nicolae, nepotul regelui Mihai I al României, s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Fostul principe a devenit tată pentru prima dată în 2020. Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.