Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs, sâmbătă, în Bucureşti, două dintre ele ciocnindu-se. În urma impactului, una dintre maşini a lovit un autoturism parcat, iar apoi a intrat în peretele unei patiserii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat că a fost sesizată printr-un apel la 112 despre producerea unui accident rutier, la intersecţia Şoselei Mihai Bravu cu str. Vatra Luminoasă, fiind implicate 3 autoturisme, două aflate în mişcare şi unul parcat.
 
Din primele date a reieşit că două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impacutului una dintre maşini a lovit autoturismul parcat, iar ulterior peretele unei patiserii.
 
Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
 
Potrivit sursei citate, toate persoanele au fost îndrumate către Biroul Accidente Uşoare, pentru îndeplinirea procedurii legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.