Sorin Grindeanu a anunţat că au fost semnate luni primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C- Curtea de Argeş şi Municipiul Râmnicu Vâlcea. Valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot, a adăugat ministrul Transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primele două contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C- Curtea de Argeş şi Municipiul Râmnicu Vâlcea- au fost semnate astăzi!
Acest sector de drum (format din două loturi) este cunoscut şi ca Secţiunea 6 Sibiu-Piteşti deoarece va asigura legătura rutieră directă a municipiilor Curtea de Argeş şi Râmnicu Vâlcea cu Autostrada Sibiu – Piteşti”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.
 
El a explicat şi în ce constă cele două contracte semnate.
 
„Primul contract semnat astăzi vizează elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).  Al doilea contract are ca obiect elaborarea unui Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea DN 73C între Tigveni şi Municipiul Râmnicu Vâlcea (Lot 2). Antreprenorul român are la dispoziţie 11 luni pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 şi 14 luni pentru finalizarea obligaţiilor contractuale pentru Lotul 2”, a completat ministrul Transporturilor.
 
Grindeanu a anunţat şi că valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.