Mijlocaşul danez Christian Eriksen a revenit cu gol pe Stadionul Parken, la meciul amical pe care naţionala lui, Danemarca, l-a câştigat, marţi, cu scorul de 3-0, în faţa Serbiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Christian Eriksen, care a suferit, anul trecut, un episod cardiac grav la Euro-2020, pe aceeaşi arenă, a marcat golul de 3-0, în minutul 57.

Celelalte reuşite le-au aparţinut lui Maehle '15 şi Lindstrom '53.

După problemele de vara trecută, Eriksen a revenit în naţionala Danemarcei, sâmbătă seară, el evoluând în amicalul cu Olanda, pierdut cu scorul de 2-4, în care de asemenea a marcat un gol.

Christian Eriksen a fost convocat la echipa naţională a Danemarcei la nouă luni după ce a suferit un stop cardiac pe teren, la meciul cu Finlanda de la Euro-2020.

După ce s-a prăbuşit pe teren la 12 iunie 2021, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. El a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, în decembrie, deoarece fotbaliştii aflaţi în asemenea situaţii, cu defibrilator implantat, nu au drept de joc în Italia.

În ultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Eriksen a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea engleză Brentford şi a redebutat în Premier League, la 26 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.