Pilotul echipei Haas, Mick Schumacher, a suferit un accident grav în timpul calificărilor Marelui Premiu al Arabiei Saudite, pe circuitul de la Jeddah, monopostul său fiind distrus după un impact cu parapetele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE

Formula1.com notează că Mick Schumacher pare să fie bine fizic şi a vorbit cu mama sa, potrivit unui anunţ al Haas. El va fi dus la spital pentru investigaţii suplimentare, din precauţie.

“Am vorbit cu mama lui şi am informat-o. El nu are răni vizibile, dar medicii vor să i se facă investigaţii pentru a se asigura că nu are sechele. Impactul a distrus tehnologia digitală, aşa că nu am auzit nimic prin radio, dar ni s-a spus că ea conştient. Maşina este distrusă complet”, a declarat conducătorul Haas, Gunther Steiner.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞTIREA INIŢIALĂ

Accidentul a avut loc în timpul segmentulu 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

“Am auzit că Mick este conştient, a ieşit din maşină şi este în drum către centrul medical”, a precizat echipa Haas.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.