Marcel Ciolacu a salutat acţiunile Guvernului şi a rezolvat situaţia de criză a celor 2.500 de angajaţi români ai TMK Artrom din Slatina, care nu şi-a mai primit salariile de peste două săptămâni din cauza „aplicării haotice a sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mă bucur că autorităţile statului au înţeles situaţia celor 2.500 de angajaţi români ai TMK Artrom din Slatina, neplătiţi de peste două săptămâni din cauza aplicării haotice a sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi şi au deblocat plata salariilor!  Ştiu că actul care permite companiei să plătească salariile, furnizorii si institutiile de credit este în drum spre Monitorul Oficial, pentru publicare. Salut faptul că Guvernul a dat dovadă de responsabilitate şi maturitate, rezolvând situaţia de criză de la această uzină de care depind alte companii importante din industria românească”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook. 
 
Liderul PSD a mai spus că va continua să îi apăre pe muncitorii români şi să susţină că nu ei sunt cei care trebuie pedepsiţi.
 
„Da, statul trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a bloca orice posibil flux de bani către apropiaţii lui Putin. Pentru noi, cei de la PSD, prioritari sunt însă românii şi locurile de muncă, precum şi susţinerea  economiei româneşti care trebuie să funcţioneze cât mai bine, chiar şi în această perioadă pe care conflictul din Ucraina o complică atât de mult!”, a conchis Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.