Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un băiat de 13 ani, care plecase de la un centru din Dioşti, a fost găsit într-o hazna dezafectată. El a fost scos, cadrele medicale stabilind că nu avea semne vitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Dolj a transmis, marţi seara, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurala Coşoveni au fost sesizaţi, luni, de către reprezentanţii  unui centru din comuna Dioşti, cu privire la faptul au sesizat lipsa unui minor, de 13 ani, din unitatea respectivă.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care la scurt timp, în urma activităţilor de căutare, au identificat minorul în cauză căzut într-o hazna dezafectată, amplasată în apropierea centrului, în extravilanul comunei Dioşti. S-au deplasat şi pompieri din cadrul ISU Dolj şi un echipaj de ambulanţă, minorul fiind scos din hazna, din păcate, fără semne vitale”, se arată în comunicat. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
 
Anchetatorii au dispus şi realizarea unei experize medico-militare pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.