Ultima partidă pe teren propriu a tricolorelor din preliminariile Cupei Mondiale din 2023 se dispută pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala feminină va întâlni selecţionata Elveţiei, la 7 aprilie, de la ora 18.45, în calificările Cupei Mondiale din 2023. Partida va putea fi urmărită şi în direct pe PRO X.

Acesta este primul meci oficial disputat de echipa naţională de fotbal feminin a României în Bucureşti. În trecut, tricolorele au mai disputat partide amicale pe stadionele 23 August şi Ghencea, însă niciuna oficială.

După partida cu naţionala Elveţiei, tricolorele se vor deplasa în Croaţia, unde la 12 aprilie este programat meciul cu ţara gazdă.

Cu cinci meciuri disputate, România ocupă locul 3 în Grupa G, cu nouă puncte, după Elveţia (6 jocuri), 18 puncte, şi Italia (6), 15 puncte. 

Croaţia (6) ocupă locul 4, cu 4 puncte, înaintea formaţiilor din Lituania (5), un punct, şi Moldova (4), niciun punct.

La turneul final din Australia şi Noua Zeelandă se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe, în timp ce fomaţiile de pe locul al doilea vor participa la un play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.