Antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în faţa formaţiei CFR Cluj, dar a precizat că nu merita mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt dezamăgit de rezultat, dar nici nu cred că meritam mai mult. Am început bine jocul, am avut zece minute în care ne-am creat două, trei situaţii de a marca din faze fixe, din corner. După gol, am cedat. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători cu mare experienţă. Ne-am luptat, am încercat să jucăm, am încercat să închdem spaţiile, din păcate l-am pierdut şi pe Adam Nemec în prima repriză. Merită apreciat efortul jucătorilor pentru că au luptat, au încercat, însă felicit echipa CFR-ului pentru că au jucat mai bine decât noi, astăzi! Din păcate, nu am reuşit să scotem niciun punct şi acum aşteptăm jocurile de mâine, aşteptăm rezultate care ne pot avantaja. Am stat opt etape pe locul 3, dar se pare că nu sunt de ajuns 47 de puncte pentru a merge în play-off, sezonul ăsta", a declarat Ciobotariu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, penultima a sezonului regulat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.