Antrenorul german Markus Gisdol a demisionat de la conducerea tehnică a echipei ruse Lokomotiv Moscova, la mai puţin de cinci luni de la numirea în funcţie, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gisdol, în vârstă de 52 de ani, s-a alăturat clubului rus la 10 octombrie, dar, ca urmare a invadării Ucrainei de către forţele armate comandate de Vladimir Putin, a demisionat cu efect imediat.

"Nu-mi pot continua munca într-o ţară al cărei lider este responsabil pentru un război de agresiune în mijlocul Europei. Acest lucru nu este în concordanţă cu valorile mele, motiv pentru care mi-am dat demisia din funcţia de antrenor al echipei Lokomotiv Moscova cu efect imediat. Nu pot sta pe terenul de antrenament de la Moscova, să antrenez jucătorii, să cer profesionalism şi la câţiva kilometri distanţă se dau ordine care aduc o mare suferinţă unui întreg popor", a spus el, într-un comunicat.

După 18 etape, Lokomotiv ocupă locul 7 în clasament, cu 28 de puncte, la 13 puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg, care are un meci în plus.

Gisdol a mai antrenat în carieră, printre alte echipe, pe Hoffenheim, Hamburger SV şi FC Koln.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.