Retailerul german Lidl a anunţat că deschide trei noi magazine pe 24 februarie, în Bucureşti, în Piteşti, iar cel de-al treilea în Tecuci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lidl continuă investiţiile pe plan local prin inaugurarea a trei noi magazine pe data de 24 februarie: unul în Bucureşti, unul în Piteşti, iar cel de-al treilea în Tecuci”, anunţă compania.

Cele trei magazine noi inaugurate dispun fiecare de o suprafaţă de vânzare de peste 1.200 mp. Noul magazin Lidl din Bucureşti dispune de peste 120 de locuri de parcare, cel din Tecuci de peste 65 locuri de parcare, în timp ce noua unitate din Piteşti pune la dispoziţia clienţilor 85 de locuri de parcare. În plus, magazinele din Bucureşti şi Piteşti au în parcări o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan.

Noul magazin Lidl din Tecuci înlocuieşte o unitate situată la aceeaşi adresă, care a fost închisă pe data de 4 aprilie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi experienţa pentru clienţi, precizează compania.

Noua unitate din Bucureşti dispune de un acoperiş verde, care contribuie la eficienţa energetică a clădirii, prin menţinerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. Vegetaţia amplasată pe acoperiş are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială şi de a reduce în acelaşi timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.