Fostul top-model Linda Evangelista, care trăieşte retrasă de cinci ani ca urmare a unei operaţii estetice ratate, a pozat pentru prima dată pentru revista People şi povesteşte prin ce trece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, invidiată şi bine plătită. Astăzi, Linda Evangelista trăieşte ascunsă şi evită oglinzile.

Ea a povestit pentru revista People despre şedinţele de criolipoliză care i-au lăsat sechele pe corp şi au determinat-o să renunţe la meseria ei. 

„Iubeam să fiu pe podium. Acum, mi-e teamă să mă întâlnesc cu cineva cunoscut”, spune ea. 

Evangelista vrea să povestească ce i s-a întâmplat „pentru a ajuta alte persoane care sunt în aceeaşi situaţie”. 

Pentru fostul manechin în vârstă de 56 de ani, totul a început acum şase ani. După mai multe şedinţe de criolipoliză - un procedeu prezentat drept o alternativă la liposucţie şi care constă în congelarea celulelor adipoase - Linda Evangelista a experimentat efectul invers al acesteia, zonele adipoase s-au extins şi au devenit dure. 

Medicul a diagnosticat o „hiperplazie adipoasă paradoxală”, apariţia de depuneri de grăsime pe corp, un efect secundar al criolipolizei. Şedinţele de liposucţie nu corectează aceste efecte. 

To-modelul a dat în judecată în septembrie 2021 societatea CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., cea care este la originea tehnologiei de criolipoliză. 

Linda Evangelista vrea ca povestea ei să ajute alte persoane. „De ce simţim nevoia să facem aceste lucruri?”, s-a întrebat ea. „Am ştiut mereu că voi îmbătrâni. Şi ştiu că există transformări prin care trece un corp. Dar nu credeam că voi arăta aşa”, a spus ea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.