Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii nu sărbătoreşte Jubileul de Platină la 6 februarie, data la care a devenit regină acum 70 de ani, dar se bucură de cadourile primite din partea britanicilor. Contul de Twitter al familiei regale a publicat, vineri, fotografii cu regina care cercetează dovezile de afecţiune care i-au fost trimise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încântată, suverana apare în fotografii înconjurată de scrisori, reţete, desene şi alte mărturii de afecţiune primite cu ocazia acestui Jubileu. 

Familia regală a publicat şi un poem intitulat „Reţeta pentru o regină perfectă”, trimis în 2002 de o fetiţă în vârstă de 9 ani, şi ale cărei ingrediente principale sunt „un strop de loialitate”, „o mână de saluturi regale” şi „o ceaşcă de curaj”. 

Printre comorile scoase din arhivele regale, „fondul de colecţie regal”, se află un evantai semnat de prietenii reginei Victoria, precum şi un portret al reginei Elizabeth a II-a pictat cu degetele de elevi din Leicesterhire cu ocazia Jubileului din 2002. 

Evenimentele care vor marca Jubileul de Platină vor avea loc în această vară, din 2 până în 5 iunie. 

Britanicii vor sărbători timp de patru zile prin concerte, picnic gigant şi concurs de budincă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.