Poliţiştii din Timiş au aflat cine a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe în incinta Liceului Catolic din Timişoara şi la Iulius Town, cel mai mare complex comercial din Timişoara. Este vorba despre un elev de la Liceiul Catolic şi un bărbat, ambii fiind sancţionaţi. Informaţiile iniţiale arătau că ameninţarea de la mall a fost făcută de o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma verificărilor efectuate, cu privire la cele două alarme false cu bombă, poliţiştii i-au depistat şi sancţionat contravenţional pe cei doi apelanţi, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă”, a anunţat IPJ Timiş. 

Sursa citată a precizat că minorul care a apelat serviciul 112 şi a sesizat existenţa unei bombe la un liceu din municipiul Timişoara a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, iar bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a sesizat existenţa unei bombe la un complex comercial din Timişoara, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 4.000 de lei.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii i-au identificat pe cei care au apelat numărul 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe la Liceul Catolic şi la Iulius Town, în Timişoara.

Urmează ca cei doi să fie găsiţi de poliţişti şi sancţionaţi. 

 

În cazul Liceului Catolic, un elev care a lipsit mai multă vreme de la şcoală a fost cel care a sunat să anunţe plasarea unei bombe în incinta unităţii şcolare.

În cazul centrului comercial, o femeie cunoscută cu probleme psihice ar fi sunat la 112 să anunţe amplasarea unei bombe. 

Atât la Liceul Catolic, cât şi la Iulius Town s-a dovedit că a fost alarmă falsă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.