„Teo Show” revine cu un nou sezon la Kanal D, începând de luni, 10 ianuarie, de la ora 15.00. Teo Trandafir şi Bursucu vor fi gazdele emisiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiţi cum sunt vacanţele la noi? Primele zile sunt cele în care te odihneşti, după care începe dorul de telespectatori, de colegi, de emoţia directului, de invitaţi. Acum, că vacanţa e o nouă frumoasă amintire, numărăm orele până la acel <trei, doi, unu, suntem pe post!> auzit zilnic în cască. De pe 10 ianuarie, cu bucurie, va aşteptăm la un show zilnic, construit cu muncă şi entuziasm de o echipă din care fac parte şi pe care o iubesc!", spune Teo Trandafir.

"M-am bucurat alături de familie de o vacanţă de vis în Dubai, o vacanţă pe care o aşteptăm de 2 ani de zile! Am vizitat aproape tot ce se putea vizita, ne-am distrat, ne-am bronzat, am văzut cel mai frumos foc de artificii de pe pământ în noaptea dintre ani şi m-am relaxat alături de familie.  Acum abia aştept să revenim în casele telespectatorilor, în noul sezon <Teo Show> vin cu forţe proaspete, sunt gata de distracţie!! :)", adaugă Bursucu.

Noul sezon va avea invitaţi speciali, subiecte în exclusivitate.  În ediţia „Teo Show” de luni, telespectatorii vor putea să afle chiar de la Ioana Năstase detaliile împăcării cu Ilie Năstase, vor putea intra în casa cea nouă a Alinei Laufer, iar Vica Blochina împărtăşeşte din experienţele vacanţei petrecute în Thailanda. De asemenea, Simona, Ioana şi Anastasia Dichiseanu vor sta la poveşti cu Teo şi Bursucu la început de an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.