Un alt băiat, în vârstă de 11 ani, a murit la spital, la câteva zile după ce un castel gonflabil a fost luat de o rafală de vânt în Australia, a anunţat duminică Poliţia, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu inima frântă confirm că un băiat de 11 ani a murit la spital în această după-amiază”, a declarat comisarul de Poliţie din Tasmania Darren Hine. „Gândurile noastre se îndreptă spre familia sa şi familiile şi rudele tuturor copiilor implicaţi într-o perioadă extrem de dificilă”. 

Copilul a decedat în urma rănilor, la trei zile după ce un mare castel gonflabil a fost luat de vânt la o petrecere de final de an a unei şcoli primare din oraşul Devenport, Tasmania.

Înaintea lui, doi băieţi de 12 ani, şi două fete, de 11, respectiv 12 ani, au murit în tragedie. Alţi doi copii sunt internaţi în stare critică şi un altul a putut să se întoarcă acasă. 

Drama a stârnit emoţie profundă în toată ţara. Flori au fost depuse în faţa şcolii şi un apel de donaţii online a strâns 1,2 milioane de dolari australieni (760.000 de euro) pentru familiile victimelor. 

Martorii au povestit că cei mici au fost proiectaţi la aproximativ 10 metri înălţime. A fost deschisă o anchetă. 

Poliţişti din ţară au sosit în statul insular pentru a ajuta la interogarea persoanelor prezente la petrecerea la care au participa 40 de elevi de şcoală primară. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.