Jucătorul Valentin Costache a declarat, joi searră, că CFR Cluj şi-a "dat viaţa" la meciul cu Farul Constanţa, câştigat, scor 2-0, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dat viaţa, am suferit, dar a fost aşa cum am discutat. Probabil că avem multă experienţă, toţi alergăm în aceeaşi direcţie, nu ştiu cum să mă exprim, pare că merge totul bine acum. Merit la naţională, dacă joc tot aşa. Îmi pare rău că se termină campionatul, poate vine şi convocarea la naţională. Ne simţim invicibili, dar în play-off totul se înjumătăţeşte, vom vedea, va fi greu", a spus Costache la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Costache ’37 şi Chipciu ’90.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 46 de puncte. Pe poziţia a treia se află FC Voluntari, care are 34 de puncte. FC Farul este pe 7, cu 29 de puncte.



 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.