Drumurile din România nu sunt peste tot chiar aşa cum ar trebui, ceea ce are repercusiuni asupra maşinilor. La contactul cu gropile suspensiile mai rigide încep să cedeze, ceea ce înseamnă alte reparaţii şi bătăi de cap. Cei de la Perne Auxiliare oferă clienţilor posibilitatea de a comanda un set de astfel de perne care aduc schimbări semnificative asupra experienţei de condus şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un set de perne auxiliare montat suspensiei aduce mult mai multe avantaje şi poate creşte durata sa de viaţă şi a maşinii. Descoperă în continuarea articolului mai multe despre acestea.

Set specific pentru fiecare model de maşină

Un lucru cert când vine vorba despre pernele auxiliare este faptul că acestea trebuie alese în funcţie de modelul maşinii. Nu sunt universal valabile aşa cum unii ar crede şi alegerea corectă a acestora poate aduce schimbările necesare.

Cei de la Perne Auxiliare sunt o echipă de oameni pasionaţi care vă pot recomanda modelul potrivit pentru orice maşină conduceţi. Au în stoc foarte multe modele pe care ştiu să le aleagă. Când vine vorba despre perne auxiliare Mercedes, Audi, BMW sau altă marcă, la ei puteţi apela.

Avantaje extra pentru maşinile mari/de marfă

A fi şofer nu este uşor, ci chiar solicitant. Oboseala nu întârzie să apară şi durerile de spate deseori sunt insuportabile, în special când se acumulează multă presiune asupra coloanei. Cei care lucrează ca şoferi caută deseori să îşi echipeze maşina cu toate cele necesare astfel încât să fie cât mai comozi şi să le fie mai uşoare deplasările.

Iată că un set de perne auxiliare montat pe maşinile care transportă marfă pot fi una dintre soluţiile ideale. Acestea sporesc confortul şoferului şi chiar sunt indicate pentru astfel de maşini. Sporesc siguranţa pentru că au capacitatea de a stabiliza mai bine maşina când este încărcată masiv şi în viraje.

Schimbări ce vin la pachet cu aceste perne auxiliare

Odată montate, aceste perne ridică puţin nivelul maşinii de la sol, un alt aspect important pentru maşinile ce transportă marfă sau persoane. De asemenea amortizează disconfortul creat celor din maşină la contactul cu gropile.

Pernele auxiliare vor aduce schimbări semnificative pentru orele de condus şi vor proteja maşina şi suspensiile când vine vorba de drumurile accidentate. Acestea nu schimbă aspectul maşinii, fiind uşor observabile.

Servicii de asistenţă telefonică. Ajutor la orice pas

Această echipă de la care puteţi şi achiziţiona setul perfect de perne - perneauxiliare.ro - oferă asistenţă telefonică pentru toţi cei care vor să primească indicaţii cu privire la montare sau chiar pentru alegerea setului potrivit. Vă vor lămuri cu privire la toate informaţiile de care sunteţi interesaţi.

Fiind o echipă de oameni cu experienţă şi pasionaţi de ceea ce fac, cu siguranţă vor şti să vă răspundă la toate curiozităţile.

Set complet - toate livrate acasă

Nu contează din ce localitate sau judeţ sunteţi, puteţi beneficia de un set complet de perne auxiliare. Puteţi comanda telefonic de la ei şi vor trimite toate comenzile direct acasă la clienţi. Mai mult decât atât comenzile vor ajunge în 24 de ore.

Primiţi la comandă setul complet cu toate cele necesare pentru montare. Alături de cele două perne auxiliare mai primiţi şi două bucşe de poziţionare, un spray de silicon şi chiar un kit pentru pompare - complet.

Chiar şi preţul este accesibil şi pentru aproximativ 300 de lei le puteţi avea pe toate acasă, fiind o investiţie care merită. Accesaţi site-ul pentru a vedea mai multe informaţii despre seturile de perne auxiliare. Tot acolo puteţi vedea şi toate specificaţiile tehnice ale acestora, rezistenţa la presiune şi alte informaţii.

Contact:

0744 870 142

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.