Fostul preşedinte al PMP Traian Băsescu afirmă, vineri, că nu mai deţine nicio funcţia în partid, că nu a participat şi nici nu va participa la discuţii legate e o posibilă fuziune cu PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a transmis, vineri, precizări, cu privire la posibila sa implicare în negocieri dintre PMP si PNL.  

”Nu am participat şi nici nu voi participa la niciun fel de discuţii interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL. Singura activitate politica pe care o desfăşor este legată de activitate grupului PPE din Parlamentul European”, a transmis Băsescu.  

Fostul preşedinte al PMP a mai precizat că, din data de 6 decembrie 2020, nu a mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP şi nici nu mai deţine vreo funcţie în partid.  

Conducerea PNL a decis, vineri, în şedinţa Biroului Executiv, demararea discuţiilor cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea unei fuziuni prin absorbţie. Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.