Dacă în meniul restaurantului tău sunt incluse şi preparate care necesită ca metodă de pregătire frigerea, un grătar profesional este cu siguranţă necesar pentru a-ţi utila bucătăria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivite pentru pregătirea cărnii, a peştelui sau a legumelor fără a folosi ulei, grătarele sunt utilaje cu adevărat eficiente pentru a realiza feluri de mâncare de calitate şi sănătoase într-un timp scurt.

Pe lângă grătarele clasice pe care le ştim cu toţii, mai există un tip de grătare cu rocă vulcanică. Aceste echipamente sunt alimentate cu gaz şi sunt prevăzute cu o reţea de susţinere din oţel pe care sunt amplasate roci vulcanice. Rocile vulcanice sunt tipuri de roci care s-au format prin răcirea lavei şi care au dovedit că au proprietăţi excelente de reţinere şi emanare a căldurii pe termen lung.

Mult mai eficiente decât grătarele clasice, cele cu rocă vulcanică s-ar putea dovedi a fi un atu în plus pentru atragerea clienţilor în restaurantul tău, întrucât mâncarea nu numai că va fi gustoasă şi sănătoasă, dar va putea fi pregătită într-un timp mult mai scurt.

Pentru a avea siguranţa că vei achiziţiona un grătar original cu rocă vulcanică care va avea toate proprietăţile, indicat este să colaborezi cu un furnizior profesionist care se ocupă de comercializarea echipamentelor din domeniul Horeca.

Pe lângă echipamente profesionale destinate exclusiv afacerilor Horeca, de la restaurante clasice şi unităţi de catering, până la cofetării, patiserii şi chiar baruri, Be Our Guest are în gama sa mai multe tipuri de grătare cu rocă vulcanică, de diverse dimensiuni, special concepute pentru a se integra perfect în bucătăria ta. Consultanţii, profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniul Horeca, te vor ajuta cu sfaturi pentru a cumpăra exact ce ai nevoie şi pentru a-ţi amortiza investiţia în cel mai scurt timp. De asemenea, ai service în perioada de garanţie şi livrarea în cel mai timp scurt posibil.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui grătar, iată de ce ar trebui să iei în considerare achiziţionarea unui cu rocă vulcanică:

Prepari mâncăruri sănătoase

Tot mai mulţi oameni sunt interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi acest lucru are impact şi asupra mâncării pe care o consumă. Felurile de mâncare pregătite la grătar sunt mult mai sănătoase şi au un scăzut conţinut de grăsimi şi calorii, întrucât nu mai este necesar să adaugi ulei. Gusturile sunt obţinute doar prin aşezarea cărnii, a peştelui sau a legumelor pe grătar asezonate cu câteva condimente. În întreg proces, grăsimea naturală se topeşte iar carnea şi peştele devin fragede şi cu un conţinut redus de grăsimi.

Mâncarea se prepară rapid şi uniform

Avantajul principal al grătarelor cu rocă vulcanică este acela că ai siguranţa distribuirii căldurii în mod uniform pe întreaga suprafaţă a echipamentului. Astfel, carnea sau peştele se vor găti perfect pe ambele părţi şi clienţii vor aprecia mâncarea de calitate şi pregătită corect pe care le-o vei oferi.

Economiseşti bani

Chiar dacă grătarul cu rocă vulcanică se alimentează cu gaz, rocile încorporate fac ca acesta să fie foarte eficient din punct de vedere termic. Acesta atinge temperatura optimă de gătit destul de rapid iar rocile vulcanice vor menţine un timp îndelungat temperatura.

Faci o investiţie pe termen lung

Pe termen lung, un astfel de echipament este o investiţie rentabilă ce va fi şi amortizată destul de rapid. În plus, nu numai că vei pregăti carnea sau peştele într-un mod calitativ, dar facturile de gaz vor fi destul de mici. De asemenea, se curăţă uşor şi este extrem de rezistent în timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.