Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian, face un nou apel către enoriaşi "pentru a procura tot ce spun medicii pentru a apăra orice persoană de acest virus nemilos". "Haideţi să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului şi cu mai multă grijă de noi înşine", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos, IPS Casian îi îndeamnă pe credincioşi la rugăciune mai mult ca oricând în această perioadă, dar şi la ascultarea medicilor.

"La rugăciune să avem deplină încredere în ajutorul, în mila, în puterea şi mai ales, în iubirea lui Dumnezeu pentru orice persoană. Să ne eliberăm de teamă acum, la rugăciune, preaiubiţi părinţi slujitori, cin monahal şi toţi credincioşii! Să deschidem fereastra sufletului şi uşa inimii să pătrundă lumina şi prin ea, însuşi Mântuitorul, pentru a face din plăpândele noastre persoane foarte expuse îmbolnăvirii, luptători şi eroi ai sănătăţii personale şi comunitare. Haideţi să ne întărim, să începem terapia înmulţind rugăciunea! Chemaţi-i pe toţi la rugăciune! Se va lumina mintea, ne vom calma şi vom privi doar înainte, nu înapoi. Să ne uităm mai curând la metodele de terapie sufletească şi trupească. Haideţi să unim din nou rugăciunea cu filantropia! Procuraţi tot ce spun medicii pentru a apăra orice persoană de acest virus nemilos. Avem experienţa de anul trecut. Haideţi să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului şi cu mai multă grijă la noi înşine!", a transmis IPS Casian.

La începutul anului, Arhiepiscopul Dunării de Jos s-a adresat credincioşilor spunându-le să renunţe la "interpretările privind compoziţiile chimice ale vaccinului". "Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul", transmitea atunci IPS Casian.

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.