Festivalul multidisciplinar Unfinished va avea loc anul acesta între 24 şi 31 octombrie, pe o platformă digitală interactivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tema celei de-a şasea ediţii a evenimentului este „Midnight”.

Cristian Movilă, fondatorul Unfinished, a transmis într-un comunicat: „Motivul principal este acela că oamenii vorbesc mereu despre «cele 5 minute până la miezul nopţii» şi despre Doomsday Clock, însă acum am trecut de acel moment. Acum este miezul nopţii şi nu mai avem timp. Astfel, midnight se simte ca un mod poetic de a spune «urgenţ㻓.

Capucine Gros, directorul creativ al evenimentului, a adăugat: „Credem cu tărie că midnight este un concept ambivalent: miezul nopţii poate fi reprezentat de momentul în care trecem de la o zi la alta, încorporând o parte întunecată, dar în acelaşi timp şi una luminoasă. Midnight reprezintă atât temerile de la mijlocul nopţii, dar şi speranţele basmelor. Este şi un moment al adevărului, dacă ne gândim la Cenuşăreasa. Este un sfârşit, dar şi un început. Midnight face referire direct la timp, o valoare centrală pentru Unfinished, deoarece oamenii plătesc cu timpul pentru a putea participa”.

Comunitatea Unfinished, construită în ultimii cinci ani, are la bază multidisciplinaritatea, fiind formată din oameni care lucrează în industrii diferite şi care locuiesc în peste 64 de ţări, precum Romania, Brazilia, SUA, Franţa şi Italia, dar care sunt ghidaţi de aceleaşi set de valori.

Înscrierile pentru participarea la ediţia din 2021 se fac online. Participanţii ediţiilor trecute sunt acceptaţi automat la evenimentul de anul acesta, iar platforma va oferi întregii comunităţi acces permanent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.