Un nou documentar despre Avicii este în pregătire, a anunţat administratorul moştenirii DJ-ului suedez, mort în 2018. Aşteptat în 2023, acest film, care încă nu are un titlu, va fi despre viaţa şi cariera artistului, potrivit Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul va conţine "noi imagini", precum şi videoclipuri inedite din culise, interviuri cu prieteni, colegi şi membri ai familiei lui Avicii, documente de arhivă dar şi interviuri cu artistul pe numele său real Tim Bergling.

Acest proiect este prezentat drept "o incursiune în muzica unui artist care a definit o epocă şi a schimbat lumea muzicală pentru totdeauna". 

"Obiectivul meu este de a oferi un punct de vedere onest şi nou, despre viaţa artistului Avicii şi cea a lui Tim", a precizat pentru Billboard, regizorul documentarului, Henrik Burman. "Vreau să fie un film care să surprindă spectatorii, care explorează imaginea publică a celui mai mare artist internaţional din Suedia de astăzi, şi care să pună în lumină tot ceea ce reprezintă muzica sa pentru atât de mulţi oameni". 

În 2018, un alt documentar difuzat de Netflix, intitulat "Avicii: True Stories", a evocat deja parcursul tânărului artist şi problemele sale psihologice şi psihice. 

Star al scenei electro, Avicii s-a sinucis în 2018, la vârsta de 28 de ani, la Muscat, capitala sultanatului Oman. Tânărul a fost afectat de probleme de sănătate, potrivit familiei sale care a explicat că "a vrut să-şi găsească liniştea". 

În luna mai, Ericsson Globe, una dintre cele mai cunoscute clădiri din Stockholm şi cea mai mare formă sferică din lume, a fost redenumită "Avicii Arena", un omagiu adus DJ-ului. Acest nume a fost ales în colaborare cu Fundaţia "Tim Bergling", creată de familia artistului pentru a combate sinuciderile în rândul tinerilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.